Mn 16.10.2015.,(2028),Nimboli istražuje Haveli! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 16.10.2015.,(2028),Nimboli istražuje Haveli!

By  | 

page
Nimboli istražuje Haveli!

Anant dolazi u Nidhinu sobu i primećuje da ona ne spava. Nidhi kaže da razmišlja kako je Nimboli zauzela posebno mesto u Haveli, svi se brinu o njoj i vole je, osvojila je srca svih za kratko vreme.Anant se slaže i kaže da je Nimboli vrlo slatka devojčica.Nidhi kaže da je to zato što je Nimboli ustvari Nandini.Anant je šokiran, kaže joj da greši.Nidhi kaže da ne greši i da joj je sve jasno.Govori da ju je Anandi jednom nazvala Nandini i da je Kajljani bila mnogo srećna kad je videla.Pita ga da li je to Nandini.Anant kaže da jeste.Nidhi pita zašto to onda svi kriju, govori da je to lepa vest.Anant joj objasnjava da Nandini mrzi svoju majku, govori joj sve.Traži joj da obeća da ništa neće reći ni Šivamu niti bilo kome drugom.Nidhi obećava da neće.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Anandi uspavljuje Šivama, gleda u Nandininu sliku, i priseća se kako je Nandini govorila da joj je majka loša, da ju je bacila u smetilištu i da je ne želi.Anandi vidi kako Disa peva uspavanku Nimboli i oči su joj pune suza.Disa to primeti.Nimboli grli Disu.Anandi je emotivna i odlazi.Disa gleda ka vratima,Anandi se vraća u sobu.Disa razmišlja da ona ima više prava na Nimboli jer je odgajanje dece važnije od rodjenja.

Ujutru Nimboli se budi i vidi Disu kako spava.Razmišlja da prošle noći nije lepo videla sve stvari u sobi i da će to uraditi sada.Ulazi u kupatilo i sve joj se tamo dopada.Ona vidi ventil,odvrće ga i voda teče, Nimboli je srećna.Nimboli vidi wc šolju i smatra da je to nova vrsta stolice.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  5 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site