Mn 17.03.2015.,(1845 epizoda), Nimboli želi da sazna gde joj je majka! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 17.03.2015.,(1845 epizoda), Nimboli želi da sazna gde joj je majka!

By  | 

Nimboli želi da sazna gde joj je majka!
Epiyoda poćinje kako Harki budi Nimboli ujutru i govori joj da ima posao. Nimboli je pita da joj doyvoli da spava jo[ malo. Harki je gura sa kreveta i Nimboli pada.Harki joj kaže da očisti kuću.

Ganga donosi čaj za Kajljani. Govori joj da ide do bolnice da proveri noćnu smenu. Ganga kaže da je doktor Sab uvek zauzet i da ona mora da vodi računa o bolnici. Kajljani joj kaže da pojede nešto u bolnici. Ganga odlazi i razmišlja da ne može da joj kaže razlog koji se krije iza njenog napornog rada. Ganga misli na njeno nerazumevanje sa Jagdišem.

Nimboli čisti metlom. Ona zaspi dok čisti.Harki joj govori da opere veš i pita se gde je Nimboli. Nalazi je kako spava i budi je. Nimboli sedi da pere odeću.Kundan je gleda i razmišlja o rečima svog druga. Razmišlja kako da se približi Nimboli.Harki dolazi i vidi kako Kundan gleda Nimboli.Pita ga da li mu je nešto potrebno.Kundan traži čaj.

Pooja čeka Manua i razmišlja da će zakasniti. Manu dolazi sa bicikl. Pooja nastavlja da trči ulicom i pita ga da je poveze.Manu odbija.Ona pokušava da se popne na njegov bicikl i pada zajedno sa njim. Ona se smeje. Manu odlazi sa svoj bicikl.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nimboli razmišlja da uzme voće za sebe sa drveta. Ona ga uzima pomoću pruta, a zatim se penje na drvo da uzme još voća. Anandi razgovara sa učenicama. Kavita govori o problemu kantine. Anandi pita Kajljani da reši problem. Kajljani kaže da sitni problemi dolaze često u živote ljudi.Nimboli jede plodove.Kajljani dajeneke listove Anandi. Nimboli pada sa drveta i zove majku. Anandi se ubode i oseća bol, gleda u Nandininu sliku, jer oseća da je njena Nandini u opasnosti. Moli se za nju Devi ma. Nimboli ubedjuje sebe da nije povredjena. Razmišlja zbog čega doziva majku kada oseća bol.Razmišlja da je majka ne voli. Nimboli se pita gde je njena biološka majka?Ona razmišlja da to otkrije.

Gledaćete-Nimboli razgovara sa Disom. Pita je zbog čega uvek kada oseća bol reč „majka“ izlazi iz njenih usta.Disa je gleda.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  3 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site