MN 17.04.2014,Reporteri saznaju da je kolektorov sin kindapovan - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 17.04.2014,Reporteri saznaju da je kolektorov sin kindapovan

By  | 
Ne postoji snaznija ljubav,od one koju majka oseca prema svom detetu

Ne postoji snaznija ljubav,od one koju majka oseca prema svom detetu

Reporteri saznaju da je kolektorov sin kindapovan
Epizoda pocinje kako Menu I Ira govore A da jede nesto jer nista nije jela od kako je Amol kindapovan.A kaze da ne moze.Dadu joj kaze da jede radi Amola.A krene da jede,ali se priseti Amola I ne moze.Amolovi prijatelji govore o Amolov kindapovanju I odlucuju da  a traze.Oni kazu da ce napraviti posterte sa njegovom slikom I brojem tel.

Kachan ugleda tel.i poziva Maniushove.Javlja joj se svekrva I upozorava je da vise ne zove.K place,emotivna je.Gena dolazi I uverava je da ce sve biti u redu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ira pita Siva zasto policija nije u stanju da trazi Amola.Ljuti se na policiju,kaze da ne moze da gleda ovakvu A.Ona kaze Sivu da zove nadredjenog I zahteva da odmah nadju Amola.Siv dobija poziv,kaze porodici da je jedan decko kod inspektora,ali da ne znaju da li je to Amol.Oni odlaze da vide decaka.

Siv vozi brzo.Alok mu kaze da bude pazljiv.Stizu na mesto,ali to nije Amol.Amolovi prijatelji lepe letke.
K kaze da je cak I sada protiv surogat majke.Majkaje zena koja je rodila dete.J pita sta je tu pogresno.Kachan tako moze postati majka.Gena kaze da bi Kachan bila srecna zbog toga,zeli svoje dete.K joj kaze da moze usvojiti dete.V kaze da je A uradila pravu stvar,ali postoji razlika izmedju uslova u kojima se nalazi A I Kachan.A je usvojila dete jer je tako zelela.Kachinina svekrva ce biti protiv toga.Mozda ce prihvatiti Kachan ako se opredelimo za surogat majku.Gena kaze d ace tako njihovi problem biti reseni.K se slaze da razgovara sa Kachaninu svekrvu.K kaze d ace biti srecni ako je porodica prihvati.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  3 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site