Mn 17.06.2015.,(1924 epizoda),Kundanu se dopada Ambika! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 17.06.2015.,(1924 epizoda),Kundanu se dopada Ambika!

By  | 

Kundanu se dopada Ambika!
capture-20150617-203745

capture-20150617-203048

capture-20150617-203135Epizoda počinje kako Kajljani kaže Jagiju da je Maanu napet ovih dana.Manu dolazi kući.Jagi ga pita gde je bio.Manu odbija da mu odgovori.Anandi pokuša da objasni Manuu, ali on odgovara da su ga Jagi i Ganga izdali.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nimboli čisti Kundanov bicikl.Ona se igra zvonom koje je na bicikl. Smeje se i vidi da Kundan tu stoji.Njen osmeh nestaje i ona mu se izvinjava.Kundan je gleda smešeći se .Njegovo ponašanje zbunjuje Nimboli.Ona se pita kako je Kundan odjednom tako dobar.

Ganga govori Kajljani i Jagiju da je samo htela da zaštiti Manua.Kajljani kaže da je ovo za sve njih sada test.Govori da moraju da povrate njegovo poverenje i kaže Jagiju da urazumi Manua ljubavlju.

Puškar dolazi u sobu i nudi Kamli da jede halvu.Kamli odbija i kaže da želi da spava.Kaže mu da ide.Puškar uzima prekrivač i jastuk sa kreveta i kaže Kamli da spava na tome jer će se prehladiti ako spava na podu.Puškar spava na krevet.Kasnije, tokom noći Kamli sanja Gopalovu smrt i doziva ga.Puškar se budi i pita je da li je loše spavala.Kamli plače.Puškar pokušava da je smiri, ali se ona grubo ophodi prema njemu.Puškar pokušava da je uspava.Kamli se naljuti i kaže mu da ide.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site