MN 18.02.2014.,Saurab je uhapsen zbog silovanja - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 18.02.2014.,Saurab je uhapsen zbog silovanja

By  | 

Siv i Anandi Saurab je uhapsen zbog silovanja

Epizoda pocinje kako Alok pita Iru zasto je uznemirena?Ira kaze da oni nisu mislili o Sancinom bolu kada su donosili odluku.Alok kaze da ona zeli pravdu I da se oni moraju boriti da je I dobije.Ira pita da li je Pravda vaznija od postovanja njihove kcerke.Alok pita da ako se plase,sta ce onda drugi iz toga nauciti.Ne mogu uciti Sanci da cuti pred nepravdom.Ira kaze ja to ne razumem jer sam majka.

K pita za Manua.J kaze da se Ganga brine o deci.K kaze da se takodje brine I o njoj.A zove K I kaze joj da je ponosna na nju.K kaze da je dobila inspiraciju od nje da se bori protiv nepravde.A kaze volis me kao I ranije.K joj kaze da joj mnogo nedostaje.A joj kaze da ju je ona poslala u Udaipur.Dodaje da sada ona mora da brine o Dzatlasaru.K kaze da ce gledati da razvije Dzatlasar I da ce je obavestavati o tome.Ona daje blagoslove Sivu I Amolu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Siv dobija poziv od CM.Mediji izvestavaju o problem Dzatlasara.Ministar mu kaze da je on bio kolektor kada je vlada sankcionisala koledz.Siv kaze da je on bio prvi kolektor.CM kaze da ne moze da nadje te papire I pita gad a se raspita o tome.Kaze da ne zeli da donosi pogresnew odluke.
J stoji na terasi.Ganga dolazi I kaze da ga je svuda trazila.J je uznemiren jer je ona stalno zauzeta decom I poslom.Ganga ga pita sta on zeli ?J postaje romantican I trazi od nje da razume njegova osecanja.

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  3 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site