MN 18.03.2014,Ratan odbija da spasi zivot svom sinu - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 18.03.2014,Ratan odbija da spasi zivot svom sinu

By  | 
Sumi

Sumi

Ratan odbija da spasi zivot svom sinu
Epizoda pocinje u Amolovoj skoli.Uciteljica daje testove I kaze im da pocnu sa radom.Ona pronalazi puskicu blizu Amola.Ona pita ostalu decu cija je.Uciteljica kaze da neko vara I da zeli istinu.Jedan djak kaze da mozda pripada Amolu.Uciteljica vice na Amola,kaze da je prvo prepisao,a zatim bacio puskicu.Amol kaze da nije prepisivao.Uciteljica trazi od njega da prizna.On kaze da govori istinu.Uciteljica zove A da dodje u skolu.Kaze da je Amol uhvacen kako prepisuje.
Gena kaze da ce pozvati Sumitru da izabere sari.K je ljuta na nju.K kaze da je zaboravila na prodavca sarija.Oni su zabrinuti za Manua.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


A kaze Amolu da kaze istinu.Amol kaze da nije on to radio.A kaze da ima puno poverenje u njega.Kaze da je mozda neki nesporazum.Uciteljica kaze da su odgovori na papiru.A kaze da se Amol za ispit dobro spremio.Zvono zvoni.Amol je tuzan jer nije polozio.Ucenici ogovaraju Amola.A pita kako mozete ovo da uradite,kako mozete da ga kaznite.Uciteljica kaze A da odvede Amola kuci.Decak poi menu Gopal zaustavlja Amola I kaze da zeli da mu vrati gumicu.Amol kaze da je u redu,jer on vise ne moze da izlazi na ispite.Gopal priznaje da je papiric njegov I da je on varao na ispitu.

Ganga razgovara sa Manuom I kaze mu da pobedi u ovoj borbi za J I nju.Ona cuje RS smeh.RS kaze da mu je ona otela sina  I da ce sada Manu biti daleko od nje po cenu njegove smrti.Necu zauzstaviti smrt da uzme Manua.Manu ce biti daleko od tebe jer nece biti ziv,kaznicu te.Ganga kaze da ce on biti dobro I da ona nece dozvoliti da mu se bilo sta desi.RS se smeje.J dolazi I pita sta se desava.Ganga mu sve govori.J je ubedjuje da joj se Ratan samo privedja i da ce on da pomogne.
NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  4 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site