Mn 18.05.2015.,(1898 epizoda),Sarita govori Poji istinu o Anandi! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 18.05.2015.,(1898 epizoda),Sarita govori Poji istinu o Anandi!

By  | 

Sarita govori Poji istinu o Anandi!
Epiyoda počinje kako Šivam dolazi u susret Kajljani.Govori mu da je došla rano da ga poseti.Šivam je hrani prasadom.Akira pita obezbedjenje kako je Kamli napustila kuću.Obezbedjenje kaže da je bilo na oprezu.Akira im kaže da razmisle.Jedan od članova obezbedjenja kaže da je video enuch sa nekom ženom pod velom.Akira ga šamara.Kundan shvata da je pobegla sa nekim.Smatra da je to tip koga je video one noći.Nimboli je uplašena da li će se Harki setiti da je videla nju kako priča sa Gopalom.Akira kaže da je Kundan u pravu.Govori ljudima da mu pronadju ćerku pre nego što baraat počne.Govori im da požure.

Kundan kaže da trebaju i oni da krenu i da ih ubiju oboje.Akira kaže da Kamli moraju da dovedu i da drže sve ovo u tajnosti inače će njegovo poštovanje biti uništeno.Kundan se slaže i odlazi.Akira kaže Harki da joj ovo neće oprostiti.Harki im govori da budu smireni i tihi jer se uskoro treba održati barat ovde.Akira im kaže da idu na autobusku stanicu i da ne spominju Kamlino ime.Kundan pokušava da nadje Kamli i zove Akiru.Govori da neće biti miran dok ih ne pronadje.Nimboli ih čuje.Akira mu kaže da ga nazove kad ih pronadju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Akira dobija drugi poziv i viče.Harki plače.Akira pita da li je neko nešto rekao mladoženjinima.Svi negiraju.Razmišlja šta da radi.Razmišlja da treba da ide i da razgovara sa Pushkarovim ocem.Nimboli se smeje.Harki ga pita da li ide da prekine dogovor za brak.Akira je udara i kaže da ide da se izgovori i odloži venčanje.Nimboli je napeta.Disa to primeti.Nimboli se moli za Kamli i Gopala.Disa smatra da Nimboli nešto krije.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site