Mn 18.06.2015.,(1925 epizoda),Ambikini roditelji saznaju da je Kundan oženjen! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 18.06.2015.,(1925 epizoda),Ambikini roditelji saznaju da je Kundan oženjen!

By  | 

Ambikini roditelji saznaju da je Kundan oženjen!

capture-20150618-201957

capture-20150618-201851Epizoda počinje kako Akira kaže Harki da će povratiti novac od Kundanove tazbine, koji je potrošio na Kamlino venčanje. Disa razmišlja da će to biti dobro za Nimboli. Nimboli vidi žene iz sela i govori da ju je Harki poslala da uradi mnogo toga.Odlazi da napuni posudu sa vodom.Ambikini roditelji razmišljaju da Ambika ima sreće. Ambikina mama staje na kravlju balegu i odlazi da opere nogu.Nimboli vadi vodu iz bunara. Komšinica pita Ambikinu majku ko su oni.Ambikina majka kaže da je sklopila brak svoje kćeri sa Akirinim sinom, Kundanom.Komšinica je šokirana, govori da je Kundan već oženjen i da mu je Nimboli žena. Pokazuje im Nimboli i kaže da je pitaju lično. Nimboli gleda.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Abhi donosi Manuu čokoladu.Manu razmišlja da Abhi ne zna ništa i da ne može loše da se ophodi prema njemu. Kajljani ih vidi da razgovaraju i osežća se olakšano.

Akira daje novac Kundanu i govori da mu je danas brak sklopljen.Kundan odlazi i vidi da se Ambikini roditelji vraćaju.Ambikina majka kaže da su saznali za Kundanov status.Ambikin otac viče na Akiru jer ih je izdao.Akira kaže da je oženio Kundana za Nimboli samo da bi oterao duha.Govori da Nimboli nije Kundanova žena već sluga.Ambikini roditelji odbijajui da kćer daju u takvu kuću.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site