MN 19.03.2014.,Siv se vraca - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 19.03.2014.,Siv se vraca

By  | 

Siv se vraca za HoliSiv se vraca
Epizoda pocinje kako se K ljuti sto Ratan nece da pomogne Manu.Ona kaze odvedi me tamo,kako moze tako da radi.V kaze da ce on pricati sa njim.B kaze da moraju da budu strpljivi s njim.Potrebna nam je pomoc.Nece se sloziti ako vicemo.Sumi kaze J da predlozi neku ideju.J cuti.Sumi place.Gena je smiruje.J kaze da se nista nece dogoditi njihovom Manu.On ce pronaci osobu cija ce se kostana srz podudarati sa Manuovom.On predlaze da nadju donator.B mu kaze da razgovara sa Gangom o tome.J kaze da ona to nece podneti,njena nadanja ce biti razbijena.K mu kaze da kaze Gangi sve.

J se okrece I vidi Gangu kako stoji.Izgleda kao da je cula sve.Svi su sokirani.Ganga pada u nesvest.J je uzima u narucju.Svako joj prica da otvori oci.Gangi se povraca svest I kaze J da spasi Manua.Ona place.
RS jede sa ostalim zatvorenicima,oni mu predlazu da spasi Manua.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


K radi Puju,razgovara sa Bogom I trazi da spasi Manua.Sumi govori K o Holi danu.Ganga kaze d ace raditi puju I proslaviti holi.Sumi se moli Bogu.

Amol kaze Dadu da uradi nesto.Sanci izlazi iz kuce.Amol baca holi boje na nju.Sanci kaze necu te ostyaviti.Amol I Dadu odlaze.

Gena pokazuje  Thali K.Nandu dolazi I kaze da proslavlja Holi u svojoj skoli,pokazuje holi balone.On prosipa Holi boje na K.Ona se smeje.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  4 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site