MN 19.04.2014.,Amol je spasen - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 19.04.2014.,Amol je spasen

By  | 

Amma kopa neki nakit iz zemlje.Tinku pokazuje Amma kola A.A informise Siva o izgledu auta.Amol vidi A kola.Amola spasavaju.A ga grli I place.Siv I A odvoze Tinkija.Tinki im zahvaljuje sto su ga spasili.Tinku hvali Amola I pruza mu ruku u znak prijateljstva.Amol se rukuje sa njim,Thinku se osmehuje.

Svi su srecni sto vide Amola kuci.Menu kaze da su se svi bojali.Amol kaze da je I on u pocetku bio uplasen,ali se setio majkinih reci,zatim je video oca na tv.Znapo sam da ce me moji roditelji pronaci.A kaze Da ce javiti K.K je srecna I zahvaljuje se Devi ma,govori svima lepe vesti.K kaze da je bila napeta I tek sada im govori o dogovoru sa poljoprivrednicima.V kaze da to nije posteno,poljoprivrednici ce biti na gubitku.K kaze das u proizvodjaci varalice.
Sanci kaze Viveku da bi poludela da je bila na A mestu I hvali I Siva takodje.Kaze da je Amol srecan sto ih ima.Vivek se slaze.Sanci kaze da je I ona emotivno vezana za njega.A ceslja Amolovu kosu.Amol kaze da je ta zena zelela da on prosi za nju.Siv mu kaze da zaboravi na to.Amol kaze da je veoma srecan danas.Oslobodjeni su Tinku I ostala deca,ici ce u skolu,a ne na ulice.A I Siv ga gledaju sa ljubavlju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Gledacete-B kaze poljoprivrednici grese,sta e farmer dobiti..KLome ce prodati berbu..K pita sta ako mi preuzmemo odgovornost?Poljoprivrednici placu jer je njihova zetva izgorela.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site