MN 19.08.2014.1665 epizoda,Ganga slika Jagija i Gauri - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 19.08.2014.1665 epizoda,Ganga slika Jagija i Gauri

By  | 

Ganga slika Jagija i Gauri

Epizoda pocinje kako Ganga ljubazno grdi Manua za Gaurin pad.Ganga mu se zatim izvinjava i kaze da ne zna sta radi.J kaze Gangi da ne uzima njegove reci za ozbiljno,kaze da ne zeli da je gleda u ovom stanju.Zelim samo da joj bude dobro i da ode odavde.Zabrinut sam sto sam je doveo ovde.Ganga kaze da ga razume i da se slaze sa njim.Obecava da ce brinuti o Gauri.Kaze Manuu da se presvuce,a zatim jede.

Subhadra stavlja prah u ladoo koje treba A da da,kaze videces sta cu uraditi sa tvojom reputacijom.Vaid je rekao da ce se efekti pojaviti nakon jednog sata.Ona se izvinjava Bogu i kaze da ovo radi za Hardikovo dobro.

Suman priprema nesto za svog muza.Tel.zvoni,ona se javlja ali neko prekine vezu.Vrelo ulje joj pada na ruci.Sanci dolazi nakon sto cuje njen vrisak i stavlja vodu na njenoj ruci.Suman place.Sanci zove Vivek i Roshan ali ih ne dpbija.Ona odvodi Suman u bolnicu.

Menu kaze da je Sivova slika objavljena u novinama.Alok kaze da je Siv bas zgodan i fotogenican.A dolazi.Dadu stavlja hranu u svoj plato.A mu kaze da ako on jede mnogo,sta ce ostati za njih.Dadu je sokiran i izvinjava se.A kaze da se Sali i da jepripremila dovoljno hrane.Svi su napeti.Subhadra se smeje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sanci i Suman su u autu.Sanci kaze vozacu da vozi brze i zove ponovo Viveka.Vivek vidi njene propustene pozive i zove je.Sanci mu kaze za Suman i da su u bolnici za 5 minuta.Vivek kaze da stize sa ocem.

Nastavak nasledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  6 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site