MN 19.08.2014.1665 epizoda,Ganga slika Jagija i Gauri - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 19.08.2014.1665 epizoda,Ganga slika Jagija i Gauri

By  | 

Amol svima kaze cao pre nego sto odlazi u skolu.Subhadra ga zaustavlja i daje mu bombone.Amol je gleda.Subhadra kaze da se ruzno ponasla prema njemu i ljubi ga dok mu se izvinjava.Amol joj kaze da se ne izvinjavaju odrasli.Svi su iznenadjeni njenim ponasanjem.Subhadra mu kaze da je pooljubi.Amol je ljubi.A izvodi Amola.

Roshan stize u bolnicu,Suman mu kaze da ne brine.Vivek pita doktora za majku.Doktor mu kaze da je opekotina ozbiljna ali Sanci je na vreme reagovala.Kaze da ce za nekoliko dana biti dobro i predlaze joj da ostane nekoliko dana u bolnici.Suman odbija.Sanci kaze da je majka u pravu i da treba da je odvedu kuci.Sanci kaze da ce ona brinuti o njoj.Doktor se slaze.

Menu daje odecu Iri.Ira se zahvaljuje.Menu joj pita o cemu i raszmislja.Ira kaze da joj se cini da je Subhadra glumila kada je pricala sa Amolom.Menu kaze da se njoj nije cinilo tako.Ira kaze da je Subhadra ona od ranije.Menu se ne slaze.Ira kaze da treba da je izloze testu.Menu se slaze.

J dobija poziv i kaze da stize za 5 minuta.Gauri mu kaze da joj pridje i kaze Gangi da ih slika.Ganga ih slika.Gauri gleda sliku i hvali je.Ganga je tuzna.J kaze da on sada ide,gleda u Gangu.Gauri kaze Gangi da je uvekl zelela da J bude ovakav.Ganga kaze da ce joj dati lekove.Gauri se pita da li oni mogu biti ponovo zajedno.Kaze da bi njihovi zivoti bili drugaciji da su se zrelo ponasali.Ganga kaze da cedoneti vodu.Gauri kaze volim te Jagdise i gleda u sliku.Ganga je sokirana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Gledacete//A kaze da je Subhadrta pocela da jede u staklenim platoima i naziva je Dogri.Siv je sokiran.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site