Mn 20.11.2015.,(2056 epizoda),Puškarev stric planira nov napad na Puškara! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 20.11.2015.,(2056 epizoda),Puškarev stric planira nov napad na Puškara!

By  | 

page
Puškarev stric planira nov napad na Puškara!

Epizoda počinje kako Nimboli razgovara sa Kajljani.Nimboli je začudjena kad shvati da je Kajljani školovana.Kajljani kaže da ju je njena majka motivisala da uči.Nimboli pita ko, Disa?Kajljani kaže ne i dodaje da je to bio njen dobar duh.Nimboli traži da joj još priča o Anandi.Kajljani joj pokazuje slike male Anandi i govori joj da joj se spavalo kada je čula ime škole.

Kajljani kaže da je obrazovanje korisno.Mangla vidi Nimboli u Kajljaninoj sobi i zove je da popije mleko.Nimboli odlazi.U putu vidi Anandi i kaže joj da je videla slike iz njenog detinjstva.Mangla ljuto kaže Anandi da pusti Nimboli da prvo popije mleko.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Puškarev stric razgovara sa svojom ženuom i kaže da njegovi ljudi nisu uspeli da ubiju Puškara.Žena mu savetuje da za to angažuje profesionalne ljude.On se slaže i razmišlja da ga kindapuju već danas.Anandi dolazi kod Kajljani i govori joj da je Nimboli srećna što je videla njene slike.

Mangla kaže Nimboli da ne zove Kajljani Badi Nanisaa.Nimboli pita zbog čega.Ganga dolazi i pita zbog čega joj je rekla da Kajljani ne zove Badi Nanissa..Mangla glumi i kaže da je to uradila zarad dobrobiti jer bi je Nimboli zamrzela kad bi znala istinu.Govori da će ona sve srediti.
Kamli dolazi kod Puškara i pita ga šta radi.On kaže da čita.Kamli ga pita šta krije.Puškar joj pokazuje list sa njihovim imenima.Kamli je srećna, smeje se.

Akira u zatvor vidi Kisnu i ljut je.Kisna govori nešto ostalim zatvorenicima.Disa češlja Nimbolinu kosu.Nimboli joj govori da je povredjuje.Anandi kaže da će joj ona srediti frizuru.Disa gleda.Anandi je poziva u Šiv Niketan.

Gledaćete:Anandi uči decu karate.Nimboli misli da neko napada Anandi i pokušava da je zaštiti, ali povredi Anandi.Šivam viče na Nimboli.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site