Mn 21.03.2015.,(1849 epizoda), Jagi nalazi Šivama! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 21.03.2015.,(1849 epizoda), Jagi nalazi Šivama!

By  | 

Jagi nalazi Šivama!
Epizoda počinje kako su Kajljani i Ganga zabrinute za Šivama.Tada vide da je Anandi došla i čula njihov razgovor.Šivam trči i ulazi u ćorsak.Anandi pita šta se desilo i govori da je čula njihov razgovor.Ganga menja temu.Kajljani joj priča sve.Anandi kaže da Šivam svakodnevno dolazi sa Abhijem i pita ih gde je Abhi. Abhi dolazi sa Manua nakon igranja.Abhi daje izgovor da je Šivam otišao na izlet.Manu kaže da će pitati Saritu.On zove i pita Pooju.Pooja kaže da ga nije videla.Svi su šokirani.

Akhira Sing govori Kamli da nema novca za njeno školovanje više.Kamli kaže da želi da kupi knjige.Akhir joj kaže da uči kućne poslove.Nimboli ih čuje.Akhira se ljuti jer Kamli insistira da kupi knjige.Kundan dolazi i traži 100 rs jer želi da izadje sa društvom.Akhira mu daje 500 rs,Kamli ga vidi kako Kundanu daje novac i pita kako za nju nema.Akhira želi da je ošamari.Kundan odlazi.Nimboli je tužna.

šivam nastavlja da trči i zatim seda i čuje nečije korake.Jagi dolazi i stavlja svoju ruku na njegovo rame,Šivam se okreće i kaže “Kakasa”.Jagi ga pita kako je stigao tu.Šivam ga grli i plače.Jagi mu govori da se ne plaši i uzima njegovu torbu i kreću kući.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kamli vadi svoje knjige iz ormara i baca ih.Nimboli je pita zbog čega to radi.Kamli joj kaže da njen otac nema novca za nju.Nimboli je pita šta je svrha studija.Kamli joj kaže da ona (Nimboli) neće razumeti.Iz ovih knjiga učiš i to je dobra stvar.Nimboli pita zaista i govori da ona to ne razume.Govori joj da joj ipak može dati nešto.Daje joj nešto da jede.Kamli hrani nju.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  2 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site