Mn 21.04.2015.,(1875 epizoda),Gopal traži Kamli, a Kundan Nimboli. - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 21.04.2015.,(1875 epizoda),Gopal traži Kamli, a Kundan Nimboli.

By  | 

Gopal traži Kamli, a Kundan Nimboli.

Epizoda počinje kako Kamli gleda ima li koga da bi Gopal ušao. Gopal tiho ulazi. Kundan je uznemiren i priseća se reči svog druga i odnosa muža i žene. Gopal ulazi u sobu. Akira čuje buku i budi se. Harki brine zbog Kamlinog braka.Gopal čuje Akira i Harki i zatvara vrata.Akira i Harki osećaju nečiju prisutnost.

Manu pokušava da pozove Poju.Ganga dolazi i pita ga koga zove. Manu kaže nikoga i izgovara se.On odlazi.Ganga razmišlja da Manu laže ponovo.

Kamli čeka Gopala. Kundal izlazi iz svoje sobe i ide ka Nimbolinoj.Kamli izlazi iz sobe.Gopal ide ka Kamlinoj sobi gledajući u iscrtanu mapu,povredi se i odlazi u Nimbolinu sobu.Budi je.Kamli se krije kad vidi da Kundan dolazi.

Kamli izlazi iz kuće umesto Gopala.Kundan vidi da nikoga nema i vraća se.Gopal pokušava da probudi Nimboli.Nimboli se budi.Gopal je pita za Kamli.Ona mu govori da krene sa njim.Oni odlaze iz sobe.Kundan dolazi u Nimbolinu sobu i vidi da je nema u krevetu.Zabrinut je gde je Nimboli.

Ganga se budi u sred noći i vidi da Jagi nije u krevetu.Silazi dole i zove ga.Odlazi u Kajljaninu sobu i vidi je da spava.Zabrinuta je gde je Jagi otišao u sred noći.Odlazi u dečiju sobu i vidi da i oni spavaju takodje.Razmišlja da proveri u Anandinu sobu i vidi otvorena vrata.Proviruje i vidi Anandi i Šivama kako spavaju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  2 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site