MN 21.10.2014.(1719 epizoda),Niranjin prihvata Genu - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 21.10.2014.(1719 epizoda),Niranjin prihvata Genu

By  | 

Niranjin prihvata Genu
Epiyoda počinje kako Šekarovi proslavljuju Diwali. A odlazi Amolu da donese vodu. Palaš pokušava nasilno da je odvede. A pokušava da vrišti. Šiv i ostali ukućani ne mogu da je čuju zbog buke. Palaš joj kaže da ćuti. A konačno uspe da poviče Šivovo ime.Svi su šokirani. Palaš je stavlja u kola i odvozi. Šiv seda u svoj auto i prati Palaša. Dadu, Ira, Menu i ostali su u šoku.

K kaže deci da budu strpljivi da podeli poklone. Geni daje poklon prvo, Gena uzima njen blagoslov. Zatim daje poklone ostalima. Poklon daje i Niranjinu. Niranjin se zahvaljuje. On poklanja sat Nanduu. Nandu je srećan, zahvaljuje mu.Nandu svima pokazuje sat. Niranjin ga pita da zajedno puštaju vatromet. K kaže Niranjinu, izgleda da si potrošio celu svoju platu na Nanduov poklon. Niranjin kaže da jeste. K mu se zahvaljuje i kaže da neće biti sa njim ceo svoj život. Niranjin gleda.

A pita Palaša kako može oteti tudju ženu. Palaš joj kaže da je ona njegova i da odlaze u Pariz.. Govori joj da će ispuniti svaku njenu želju. A kaže da želi da ide kod njenog Šiva. Palaš odbija da joj ispuni tu želju. A kaže vozaču da zaustavi auto.Šiv je u svojim kolima, govori da je danas Palaš prešao sve granice i da to neće biti dobro za njega.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Palaš dovodi A u svoju gostinjsku sobu i govori crtežu Venus da je dobio pravu Venus. Palaš kaže da će sliku Venus ostaviti Šivu i pita A da se potpiše na nju. A je šokirana i počinje da obeležava linije na slici. Palaš je pita šta to radi. A mu kaže da je dosta toga on uraddio i da će mu sada pokazati šta sve može da uradi žena. A počinje da baca stvari po sobi.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  5 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site