Mn 22.02.2016.,(2122 epizoda),Kamli izbegava Puškara! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 22.02.2016.,(2122 epizoda),Kamli izbegava Puškara!

By  | 

pageKamli izbegava Puškara!

Epizoda počinje kako Nimboli govori o Kajljani i Anandi.Mangla joj kaže da spava.Nimboli kaže da će spavati i nastavlja da govori o Anandi.Mangla je iznervirana.Nimboli razmišlja o Anandi i Kajljani i razmišlja da ih pozove.Uzima Manglin telefon i zove Kajljani.Kajljani se javlja.Nimboli joj kaže da je zove njena Nimboli i pita je da li spava.Kajljani se šali da razgovara sa njom u snu.Nimboli pita za Anandi i ostale.Kajljani joj kaže da se vrati kući.Mangla se budi i prekida poziv.Nimboli je pita zašto je prekinula.Mangla je ljuta i kaže joj da će je poslati u Haveli.Nimboli odbija i spava.Mangla isključuje telefon.Kajljani pokušava da pozove, ali je tel. isključen.Napeta je.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kamli se budi i vidi Puškara pored sebe.Priseća se njihovih zajedničkih trernutaka i napeta je.Gleda sebe u ogledalu i plače.Puškar se budi i prilazi joj.Kamli je šokirana što ga vidi i izlazi iz svoje sobe.Pere svoje lice.Puškar vidi da se čudno ponaša i pita je zašto stalno pere svoje lice.Puškar se pita gde je pogrešio?

Mangla vidi da Kamli plače i pita je šta se desilo.Pita je zašto je ljuta na Puškara.Mangla kaže da je srećna što vidi napredak u Puškara.Kamli plače.Mangla je pita ponovo zašto plače.Kamli kaže Disi da ga je izdala.Mangla je pita o čemu govori.Kamli kaže da su ona i Puškar konzumirali brak i da je time izdala Gopala.Mangla joj objašnjava da je Gopal bio njena prošlost, a Puškar je njena sadašnjost.Mangla joj govori da je veza izmedju muža i žene sveta i kaže joj da ne smatra to kao grešku i da ne krivi Puškara.Kamli klima glavom.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site