MN 22.07.2014.,Vasent je mrtav - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 22.07.2014.,Vasent je mrtav

By  | 
Vasent je mrtav

Vasent je mrtav

Vasent je mrtav

Epizoda pocinje kako V skace iz dzipa da bi spasio K i kamion ga pregazi.K je sokirana kaze seljanima da zovu J.V joj kaze da je doslo njegovo vreme i da samo zeli da legne na njeno krilo.K mu kaze da ne govori.V joj kaze da ga slusa pazljivo i kaze da sve mora da bude kao i pre.Nista ne treba da se promeni.Svi moraju da budu srecni.Deca moraju srecna da se igraju inace ce moja dusa…On joj kaze da ne zaboravi da je voli.Vasent zatvara oci.K je sokirana.K place.K ga odvodi u bolnicu.J ga odvodi u operacionu salu.Ganga uverava K da ce sve biti u redu.K ceka ispred operacione sale i moli se Devi ma.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


J iz operacione sale izlazi sa suzama u ocima i ide ka K.K place.J stavlja svoju ruku na njeno rame.K ga pita sta se desilo i zasto place.K kaze da je njen sin dobro.J kaze da ih je stric  napustio.Umro je jos na mestu nesrece.K place sa J.Ne moze da veruje u ono sto cuje i pita ga da li je poludeo.V je moj stariji sin,ne moze da ode i ostavi me.Trci u operacionu salu i vidi Vasenta mrtvog.Ganga tuzna stoji.K mu kaze da se probudi i krene kuci.Kaze mu da mu Gena kuva hranu i pokusava da ga probudi.Place dok mu miluje lice.Ganga grli J i place.J je smiruje.K place.

Gena proverava Khicdi i dodaje cili.Zatim proba i smesi se govoreci da ne moze sebe da hvali.Gleda na sat i pita se gde je V.Zove ga na mobilni,ali je nedostupan.Napeta je.Razmislja da servira veceru tek kad dodje.Ona cuje zvuk dzipa i vidi da medicinski brat dovodi mrtvo telo u kucu i prate ga K,Jag ii Ganga.Gena je sokirana kad vidi Vasentovo lice.Pita J sta je ovo.J kaze da ih je stric napustio.Ona ga pita da li je polueo i kaze K da ona kaze nesto.K sedi kao skamenjena.Gena kaze Gangi da kaze nesto i pita ih zasto se sale sa tim.Ganga place.Gena pokusava da probudi V i kaze mu da je uplasena.Ona kaze ako te Nandu vidi ovakvog onda ce…Ona kaze da mu je pripremila hranu.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

21 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *