Mn 22.10.2015.,(2033 epizoda),Anandi kupuje Nimboli moderne haljine! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 22.10.2015.,(2033 epizoda),Anandi kupuje Nimboli moderne haljine!

By  | 

page
Anandi kupuje Nimboli moderne haljine!

Epizoda počinje kako Nimboli pita Disu da li ima neku sliku.Disa kaže da nema.Nimboli je tužna, razmišlja kako je izgledala.Anandi joj kaže da ne bude tužna i da će imati puno slika.Nimboli je srećna i kaže da će čuvati te slike i da će se sećati kad ode od nje.Disa se smeje i govori joj da krene.

Harki ide po vodu iz bunara i govori ženama da će ona prva natočiti vodu.Sve žene pokušavaju da je zaustave jer želi da ide preko reda.Govore joj da joj je muž u zatvor, a sin u dom za maloletnike.Harki kaže da će im njen muž sve naplatiti kad izadje.Govori im da ne prizivaju svoju smrt.Raspravljaju se.Poštar dolazi i kaže da je stigla pošta za nju.Dame traže od njega da pročita kad čuju da je iz doma.Poštar čita da je Kundanu produžena kazna za još 15 dana.Dame kažu da Akira i Kundan trebaju biti na istom mestu.Harki odlazi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Anandi zove Nimboli i govori joj da je donela haljine.Pokazuje haljine Disi i Kajljani.Disa je šokirana i pita je zbog čega joj je kupila tu vrstu odeće.Govori da joj se to neće dopasti.Anandi kaže da razume,da je Nimboli živela u Jhalra do sada, ali je sada sa svojom majkom, u svojoj kući.Anandi govori da ima prava da živi kao devojčica i da će joj ona vratiti detinjstvo.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  2 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site