Mn 23.09.2014.,1695 epizoda,Nandu uci da peva - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 23.09.2014.,1695 epizoda,Nandu uci da peva

By  | 

Nandu uci da peva
Epizoda pocinje kako Niranjin pise poeziu,a Nandu i Manu tiho dolaze tu.Niranjin staje i Nandu mu pomaze.Nranjin kaze da je u pravu i njegovim recima zavrsava poeziju.Kaze im da udju.Nandu mu kaze da je K rekla da je bogstvorio ovaj svet.Niranjin kaze da je ona u pravu i pita ga sta da im da kao nagradu.Nandu kaze da zeli da uci muziku.N ga pita da li je muzicki decko.Nandu kaze ne.Niranjin kaze da ga ne moze uciti.Nandu zove Makana i on donosi harmoniku koju ostavlja na stolu.Niranjin se slaze da ga uci.Oni sviraju.Manu aplaudira.

Vivek ulazi u auto.Sanci ga zove i kaze da joj nedostaje.Vivek kaze da ide da poseti klijenta.Sanci kaze,jel to znaci da si slobodan veceras i poziva ga na veceru.V se slaze,pita je kada stize kuci.Sanci mu kaze da se spremi i kaze da ce stici do 8.Vivek se slaze.

Gena peva bhagan i to iznenadi K i Nandua.K joj kaze da treba da je Niranjin poducava muzici.Gena kaze da ona vec zna da peva i da joj je to dovoljno.K joi kaze da uci pevanje jer to donosi unutrasnji mir.Gena kaze da je ona dobro i da je u miru.Nandu je pita daotpeva pesmu Sa Re Ga Ma.Gena ga pita gde je cuo za tu pesmu.Nandu kaze da ga je Niranjin ucio i obecava da ce se koncentrisati i na studije.K mu daje dozvolu da uci i kaze Geni da mu se pridruzi.Gena odbija.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Anup pita Menu sta kuva, ona mu govori.Anup kaze da zeli da proba.Menu mu daje.On je pita da li je jelo pripremala na vodi umesto na ulju.Menu kaze da svi vole manje masnu i zacinjenu hranu.A je tako pravi.A dolazi.Anup je pita zasto menja njihove navike.Kaze joj da priprema hranu kao i ranije.A se pita sta mu se desava.Menu kaze da je prazan um kuca djavolu i da se to njemu desava.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  2 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site