Mn 24.08.2015.,(1982 epizoda),Akira želi da se stara o Puškarevoj imovini! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 24.08.2015.,(1982 epizoda),Akira želi da se stara o Puškarevoj imovini!

By  | 


Akira želi da se stara o Puškarevoj imovini!

Epizoda počinje kako Akira obaveštava Harki da su Šankar i njegova žena poginuli u saobraćajnoj nesreći.Harki pita za Kamli i Puškara.Disa pita za Nimboli.Akira kaže da su oni dobro jer nisu bili u autu kad se dogodila nesreća.Govori joj da se spremi jer idu njihovoj kući.

 

Puškar plače i govori svojim roditeljima da se probude. Kamli plače neutešno. Harki je smiruje.Akira ih podržava i kaže da su došli ministri da mu odaju poslednju počast.Govori da će i njih poštovati jer su oni Šankarovi prijatelji.Kamli plače i vidi da dolaze Puškarevi rodjaci.Puškarev rodjak pokušava da smiri Puškara.Kamli ih zaustavlja i govori im da ne diraju njenog svekra i svekrvu.Ona ih optužuje da su im oni oduzeli život.Šankarov rodjak se pravda i govori da mu je Šankar brat.Govori Kamli da ga ne krivi za nezgodu.Kamli mu kaže da se ne pravi pametan jer je ubio njenog oca i majku.Isteruje ih iz kuće.Akira podržava Kamli i govori da je ona u pravu.Govori da mu je Šankar pričao o njihovom odnosu i govori mu da ne dodiruje njegove prijatelje.Čovek kaže da će videti ko će ga sprečiti da odradi poslednje rituale za svog brata.Akira ga zaustavlja i govori mu da ne stavlja na test njegovo strpljenje.Čovek kaže da će otići, ali da nikad neće zaboraviti ovaj šamar koji mu je pljusnuo u lice.Kaže da će poravnati račune.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  2 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site