Mn 26.12.2014.,(1776 epizoda),Niranjin je prehladjen! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 26.12.2014.,(1776 epizoda),Niranjin je prehladjen!

By  | 

Niranjin je prehladjen!
Epizoda počinje kako A kaže Kazanu da se odmori i da će ga doktor pregledati sutra i početi tretman.Kazan kaže da bi možda bilo bolje da je otišao u bolnicu, niko se nebi osećao loše.A ga pita da li razmišlja o Anupovim rečima.Kazan kaže da on nije rekao ništa pogrešno.A ga podseća šta je rekao.Amol dolazi.A mu stavlja dezinfekciono sredstvo.Kazan blagosilja Amola.Amol mu zahvaljuje.Govori mu da će mu dati sladoled kad ozdravi.Kazan je srećan i kaže da će ozdraveti brzo.

Gena vidi Nandua kako spava u svojoj sobi i zabrinuta je o čemu on razmišlja.Ona ga ušuškava u krevet i briše svoje suze.Ona čuje Niranjinovu pesmu.

Niranjin gleda da vidi Genu preko prozora, ona ne dolazi i on oseća bol.Kazan razgovara sa Daduom.Kaže da je uzeo sredstvo za dezinfekciju i da će oprati ruke.Dadu mu kaže da sedne i pita ga da li vodi računa o svom zdravlju.Dadu kaže da su glavni faktori bolesti stres i hrana.On govori da srce želi dobru hranu, a stres je deo života.Kazan kaže da je u pravu i dodaje da je zahvalan porodici.Dadu hvali A zbog njenih vrednosti.Kazan za A dobro vaspitanje daje zasluge Sumitri,Bajronu i Kajljani.Dadu se slaže.A pita Dadua kad pije lekove.Dadu kaže da će ih popiti.Dadu kaže A da ju je hvalio.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Subhadra sakriva posudu sa voćem kad vidi Dadua i Šiva.Ona pita za Kazana.Dadu kaže da je A sa njim.Subhadra kaže da ga pošalju u Džaitlasar na tretmane, na koje je i ona išla.Dadu kaže da je njegova bolest drugačija.Subhadra pokušava da ga ubedi.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  4 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site