Mn 27.03.2015.,(1854 epizoda),Nimboli misli da je Anandi duh! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 27.03.2015.,(1854 epizoda),Nimboli misli da je Anandi duh!

By  | 

Nimboli misli da je Anandi duh!

Epizoda počinje kako Harki kaže Akiru da će noćas dobro spavati jer Nimboli nije tu. Disa dolazi i izvinjava se, govori da zna da je kasno noću, ali da moraju da razgovaraju.Akira kaže Harki da priča sa njom.Disa govori Harki da vrati Nimboli i da nije dobro što je ostavila u šumu.Govori da Nimboli tamo nema ni hranu.Harki kaže da je jela već slatkiše.Harki govori da spava.Disa kaže da će ona dovesti Nimboli.Akira joj kaže da je ne dovodi i da ide u svojoj sobi.Disa se oseća loše i odlazi u sobu.

Anandi govori Nimboli da pogleda u kutiju.Nimboli odbija.Anandi kaže da je dobila od slatke devojčice koja je njenih godina.Nimboli kaže sigurno si je pojela.Anandi kaže da joj je slatkiše dala Sunaina i pita je kako se ona zove.Nimboli kaže svoje ime, a zatim se pita zašto je to uradila.Anandi kaže da nije duh i pita je da sidje, ili će se ona (Anandi) popeti.Nimboli kaže da će da sidje i moli se Kanha ji da je zaštiti.Nimboli pada i zove “mama”.Anandi je hvata i grli.Čuje se pesma Tum Yehi ho plays…dok se njih dve grle.

Nimboli prekida zagrljaj i govori joj da je pusti, obraćajući joj se da je ona (Anandi) duh.Proverava njene noge i govori da su stvarne kao i njene (Nimboline).Nimboli je pita gde joj je metla.Anandi se smeje i govori joj da joj je već objasnila da nije duh i da to postoji samo u knjigama.Anandi joj kaže da je danas videla i da je išla u hram pred njenim automobilom.Anandi joj kaže da su slatkiši stvarni i hrani je.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site