MN 27.06.2014,Sudjenje se nastavlja - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 27.06.2014,Sudjenje se nastavlja

By  | 

Mladoženjini roditelji im se zahvale jer su iskreni prema njima i kažu da mi treba vremena da razmisle.Oni odlaze. K razume da su otišli zbog istine koju su čuli.Gulini roditelji kažu da mladoženjini neće pristati na ovaj brak.K im kaže da ne brinu I da će uskoro doći dobra prilika.
U sudu,Brijes hvali Rasiku,kaže da je iskrena I profesionalna kao radnik.Vivek govori da je ostalim šefovima pokušala da se približi I da je zato suspendovana.V kaže da troje ljudi ne mogu da lažu,I pita ga zašto to on radi.B je bez teksta.Vivek kaže da sigurno ima neki lični razlog za to I da je zbog toga hvali. Rasikin advokat trazi od Vivek dokaz.Vivek kaže svedok će doći za 5 minuta.On traži od suda da mu daju 5 minuta.Sudija dozvoli.Vivek zahvaljuje sudu.Svi sa nestrpljenjem očekuju tog svedoka.
Gledaćete:Nakon 4 minuta,sudija kaže da je ostao 1 minut I da neće čekati ni minut više nakon toga.Anandi dolazi na sud i gleda na vrata,verovatno sa svedokom. Narendrin bliski prijatelja Anil Manchanda.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  11 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site