MN 27.10.2014.(1724 epizoda),Anup počinje da radi u NGO - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 27.10.2014.(1724 epizoda),Anup počinje da radi u NGO

By  | 

Anup počinje da radi u NGO
Epizoda počinje kako Vivek stopira taksi na ulici. Konačno nailazi na taksi, ali on odbija da ga odveze u sud. Vivek izlazi iz auta ljut. Sanči dolazi svojim auto i nudi se da ga poveze. Vivek seda u njen autu i odlazi.

Niranjin uči decu, priseća se kako je saznao od nastavnika da Nandu nije redovan učenik. Završava sa predavanjem i zadaje deci domaći.Drugi nastavnik u školi hvali Niranjinov talenat. Niranjin mu zahvaljuje. Nastavnik odlazi. Niranjin je zabrinut za Nandua.

Nandu odlazi kod Munim ji, kaže da je naučio puno od radnika danas. Munim ji mu objašnjava da ne želi da propušta školske časove zbog toga. Nandu kaže da je išao u školu, pa posle nastave došao. On kaže da će se baviti tim poslom kad odraste. Niranjin me podučava. Munim ji se slaže.

Jhomer dolazi kod gospodina Ramesa i uplašena je. Gospodin Ramesa je dodiruje pod izgovorom da je ocenjuje. Govori joj da će imati dobre ocene na testu. Kaže joj da se smeje i daje joj bombone. Govori joj da su od danas oni specijalni prijatelji i da nikome ne govori o tome, inače će se naljutiti.Pašćeš na sledećem ispitu ako kažeš nekome za to.Jhomer mu traži da je ne obori. Ramesh joj kaže da se nasmeje i kaže dobra devojčica.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site