MN 27.12.2014.,(1777 epizoda),Subhadra smatra da je Anandi zaražena! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 27.12.2014.,(1777 epizoda),Subhadra smatra da je Anandi zaražena!

By  | 

Subhadra smatra da je Anandi zaražena!
Epiyoda počinje kako se Nandu žali svom ocu da je Niranjin odveo Genu u hram dok je on spavao.Ganga ga čuje.Nandu nastavlja, niko ne razume šta će Niranjin uraditi.On će nas isterati iz sobe i raditi loše stvari sa majkom.Ganga je šokirana.Nandu nastavlja da ih Niranjin želi odvojiti od Gene, kaže da on sve zna i plače.Ganga vidi da razgovara sa Vasentovom slikom.Nandu plače neutesno.

Gena dolazi trčeći, kaže mu da bude tih.Nandu joj kaže da ne ide kod Niranjina.Ganga razmišlja da Nandu smatra da je veza izmedju žene i muškarca loša stvar.K razgovara sa J jer se oseća loše zbog Niranjina.Ona kaže da ne zna zbog čega se Nandu tako ponaša.J joj kaže da treba da ide u školu.Ganga dolazi i kaže da zna razlog Nanduovog ponašanja, govori im da je čula njegov razgovor sa Vasentovom slikom.Govori im sve.K I J su šokirani.J se pita zašto on tako razmišlja.K kaže da mu je neko napunio uši i pita se ko.J kaže da će pričati sa Nanduom.

Amol crta.Šiv dolazi i pita ga zbog čega je tužan.Amol kaže da ne vozi bicikl jer se boji od pada.Šiv pokušava da ga motiviše i kaže da je on pao 10 puta pre nego što je naučio.Pita ga da li je spreman?Amol kaže da će se svi smejati ako padne.Šiv kaže da nikome neće reći.A dolazi i pita o čemu se radi.Amol kaže da ona neće razumeti.A traži da kaže o čemu se radi.Amol traži mleko.A kaže da će doneti mleko i saznati njihovu tajnu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  6 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site