Mn 28.05.2015.,(1907 epizoda),Kamli na kolena moli za Gopalov život! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 28.05.2015.,(1907 epizoda),Kamli na kolena moli za Gopalov život!

By  | 

Kamli na kolena moli za Gopalov život!
capture-20150529-153550

capture-20150529-153647

capture-20150529-153746

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Epizoda počinje kako Gopal viče na Kamli da beži. On uspeva da dodje do nje.Okreće se i vidi Akiru kako stoji pred njih sa mačem.Kamli i Gopal su šokirani.Akira hvasta za ruku Kamli, a njegovi ljudi hvataju Gopala.Kamli plače.Akira preti Gopalu što se zagledao u njegovu kćerku.Govori mu da je počinio veliku grešku.Kamli ga grize za ruku i beži sa Gopalom.Disa kaže Nimboli da krene.Akira sa ljudima prati Kamli i Gopala.Oni trče ka mela.Akira vadi svoj mač i kaže Kamli da stane.Nimboli plače

 

.

Disa i Nimboli traže Akiru i njegove ljude pogledom.One dve ulaze u bus.Kamli i Gopal nastavljaju da trče i ulaze u šumu.Akira ih prati.Kriju se iza velikog kamena i nastavljaju da trče.Kamli je umorna , sapleće se o drvo i pada na zemlju.Gopal viče.Kamli mu kaže da beži i da spasi sebe, govoroi da ona više ne može da trči.Gopal odbija da ide bez nje i uzima je u naručje.Akira vidi da Gopal nosi njegovu kćer u naručju i baca drvo-motku na njega.Kamli i Gopal padaju na zemlju.Akira ih vidi da se drže za ruke i razdvaja ih svojom nogom.

 

Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  2 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site