MN 28.08.2014,1673 epizoda,Jagi priznaje Gauri da mu je Ganga zena - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 28.08.2014,1673 epizoda,Jagi priznaje Gauri da mu je Ganga zena

By  | 

Jagi priznaje Gauri da mu je Ganga zena

Epizoda pocinje kako Ira donosi caj Subhadri i Dadu.Subhadra kaze da je veoma srecna jer A dolazi danas.Ona dobija poziv od Vaida.Razmislja zasto mu je dala broj.Prekida.On zove ponovo.Dadu joj kazeda mu da tel.Subhadra se javlja i izlazi.Pita Vaida zbog cega je zove.Vaid kaze da ima novu robu.Subhadra kaze da ce ga zvati kad joj bude potrebna.

Gauri dolazi u bolnicu da vidi J i razmislja da ga saceka u kabinu.Vidi sliku u njegovoj kabini i miluje je.Kaze priznacu ti svoja osecanja danas.A je izmedju nas.Njeno ponasanje je cudno.Zasto se mesa u porodicne problem i zasto je na Ganginoj strani.Ganga je slusa.Gauri nastavlja da je dobro sto je A otisla.Ganga razmislja da ne moze nista da joj kaze.Pozdravlja je.Gauri je pita za Jagija.Ganga joj kaze da ce se vratiti uvece.Gauri odlazi i razmislja kako nije dobila sansu da prizna svoja osecanja.Medicinski brat hvali K porodicnu sliku na zidu.Gauri ne vidi sliku i odlazi.

Dadu pita Siva kad A odlazi.Siv kaze da nije dobio odgovor od nje.A se vraca.Svi siu srecni.A uzima blagoslove svih.Siv je pita kako je.A kaze da je apsolutno super.Subhadra joj kaze da joj je mnogo nedostajala.Subhadra joj kaze da proslavljuju Gajra Chaturdashi.A je iznenadjena.Menu se izvinjava i kaze da prosle godine nisu slavili praznik.Subhadra kaze da ce ove godine srecno proslaviti praznik.Ira kaze A da proveravaju Subhadru i zato glume.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ganga kaze J da je dosla umorna posle operacije kuci i da je zato u uniformi.Pita ga da li je on dobro.J kaze da jeste.Ustaje sa kreveta i kaze joj da je mnogo voli.Ganga kaze da to vidi u njegovim ocima.Grle se.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  2 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site