MN 29.05.2014.,Subhadra ponovo uvodi svoja pravila - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 29.05.2014.,Subhadra ponovo uvodi svoja pravila

By  | 

SivSubhadra ponovo uvodi svoja pravila
Epizoda pocinje kako Shamer odvodi K I J na neko mesto.K gleda u kucu Het Singa I kaze da je to Hetova kuca.Shamer kaze da jeste I kaze joj da udje.K kaze ne mogu da izadjem pred njima,ubila sam im sina.Ona trazi da je vrati kuciShamer kaze tvoja krivica mora nestati,on joj kaze da se izvini njegovim roditeljima I umanji osecaj krivice.Kaze joj da bude jaka.K ide.Ajaova mama otvara vrata,sokirana je sto vidi K.K kaze dosla sam das a vama podelim vasu bol u koju ste usli zbog mene.Ajaova mama glea u sliku svog sina.K se priseca incidenta.

K kaze sigurno me mnogo mrzite I ja bi vas da sam na vasem mestu.Znam da je dete uvek voljeno u ocima majke.Ja sam pocinila zlocin.Ajaova majka slusa.K nastavlja,dala bi svoj zivot za zivot te devojke.Bila sam primorana da opalim metak.Izvinjava joj se.Ajaova majka kaze osetila si moju bol I delis je sa mnom.Ne znam sta da ti kazem,uradila bi istu stvar das am bila na tvom mestu,ali se ne bi izvinula poput tebe.Kaze umanjila si moju bol danas.Sklapa svoje ruke.K se oseca olaksano.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  3 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site