Mn 29.10.2015.,(2039 epizoda),Nimboli treba da se pojavi na sud! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 29.10.2015.,(2039 epizoda),Nimboli treba da se pojavi na sud!

By  | 

page
Nimboli treba da se pojavi na sud!

Epizoda počinje kako advokat dolazi da poseti Disu i Anandi.Kaže da je Nimbolina izjava ključna za slučaj i da će to biti u njihovu korist.Disa je zabrinuta šta će Nimboli da izjavi i kaže advokatu da ne želi da se dete uznemirava.Anandi mu savetuje da uzme Nimbolinu izjavu pažljivo i van suda.Advokat se slaže i kaže da će razmisliti o tome.

Akira kaže advokatu da nije ostavio dokaze kad je ubio brata.Sa druge strane Disa kaže da ima dokaze protiv Akire i kaže da Akira ima nesto što je njen suprug voleo da nosi.Govori da taj predmet strogo čuva u Jhalra.Govori da je ime ubice kod koga je Akira naručio ubistvo Kisna i da ne može da zaboravi njegovo ime.Akira govori advokatu da su seljani svesni da je on ubio Gopala jer ga je ubio pred svima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Advokat mu kaže da njegove roditelje (Gopalove) drži podalje od suda i govori mu da se obezbedi da seljani ćute, ili će biti kažnjen.Akira ga hvata za kragnu i preti mu.Advokat mu kaže da nije tako mislio, ali da mora da upravlja seljanima.Akira kaže Harki da će dobiti minimalnu kaznu zatvora i da Gopalovi roditelji ne smeju da napuste selo.Govori joj da ih zaplaši uz pomoć Damodara.Harki pita da li je Nimboli dala izjavu protiv njega.Akira je ljut i kaže joj da radi šta joj govori.Kaže da će se Damodar postarati za Disu i Nimboli.Harki kaže da su one u Jagijevoj kući i pita ga kako da Damodar ode tamo.Akira kaže da neće on ići, već će Anandi i Nimboli njemu doći.Govori da su putovanja teška i da mogu da budu i opasna.Harki gleda.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  4 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site