Mn 29.11.2014.,(1753 epizoda), Anup preuzima Anandine radnike - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 29.11.2014.,(1753 epizoda), Anup preuzima Anandine radnike

By  | 

Anup preuzima Anandine radnike
anupEpizoda počinje kako Sanči govori svojoj porodici da njena i Vivekova veza ne stoji dobro. Ona im govori da Vivek sumnja da ona ima aferu sa svojim šefom i da je optužuje za isto. Svi su napeti i šokirani. Sanči kaže da ima sreće što je Suman razume i što joj je predložila da se vrati kući da bi Vivek shvatio svoju grešku. Menu kaže da se nesuglasice dešavaju izmedju bračnih partnera, ali taj odnos nije slab da se tako lako slomi. Subhadra kaže da je ispravno postupila što je napustila posao. Alok joj kaže da prekine i govori Sanči da nastavi da radi. Anup kaže da ako Sanči želi da Vivek bude srećan ne treba da radi. Menu kaže da će o tome razgovarati kasanije jer je Sanči potreban odmor sada.Subhadra odlazi da joj donese mleko. Alok odlazi kod Sanći u sobu i kaže da će razgovarati sa Irom.Menu kaže svi smo uz tebe. Alok kaže da moraju da nadju rešenje. Menu se slaže sa njim i govori Sanči da ne brine.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


A servira čaj Daduu i Šivu. Šiv daje znak Daduu. Dadu vidi da K radi domaći i smeje se.J kaže da joj je učenje veoma važno. Dadu je impresioniran.K ga pita o njegovim studijama. Dadu se šali da je prespavao nastavu. K mu kaže da je slaba u engleskom.Dadu joj govori da se ne oseća neprijatno dok govori engleski i kaže joj da će jednog dana govoriti savršeno.K kaže da je to smešan jezik. Šiv je iznenadjen.Svi se smeju.

J dolazi da vidi Sonu i ona ga obaveštava da je videla gorilu u haveli. J kaže da je bio napet pa je došao da je poseti. Sada sam iznenadjen i ljut. Sona kaže da ne zna kome da veruje. Ona mu se izvinjava i kaže da je sinoć htela da ode bez da ga informiše o tome. J kaže da je uradila dobru stvar što je ostala. Sona ga pita da joj nadje posao da bi se osećala nezavisno.Želim da se brinem o svom sinu.J kaže da će joj potražiti posao.On odlazi. J kaže da će se osećati loše ako ona ne prisustvuje venčanju. Sona je impresionirana njegovom dobrotom.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  8 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site