Mn 30.01.2015.,(1806 epizoda), Amol ne pristaje da ode kod bioloških roditelja! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 30.01.2015.,(1806 epizoda), Amol ne pristaje da ode kod bioloških roditelja!

By  | 

Amol ne pristaje da ode kod bioloških roditelja!
Epizoda počinje kako Nandu i Manu silaze i govore svima da su imali sastanak. Jagi pita šta? Nandu kaže da njih nisu vodili da vide Anandinu decu. Ići ćemo sa vama za ceremoniju davanja imena. Kajljani pita šta ako vas ne povedemo oboje? Manu kaže da će on onda plakati. Nandu kaže da će pozvati Anandi i žaliti se. Jagi kaže moramo ih povesti sa nama, nemamo sada drugu opciju. Kajljani im kaže da joj pomognu u vežbanju. Nandu se slaže. Kajljani grli Manua. Manu je ljubi. Svi se smeju.

Amolova majka govori Anandi da su izgubili Amola pre 10 godina, kada je imao 1 godinu. Izgubili su ga na sajmu. Amolov otac govori da je Amol tada kindapovan.Dama je rekla svojoj svekrvi i mužu da je ukrala dete i oni su na nju vikali.Uplašila se šta će biti ako policija za to sazna. Svekrva od te žene je tražila ženi da vrati dečaka. Muž joj je rekao da ostavi dete u sirotište u Udaipuru. Ta žena je ostavila moje dete u sirotište sa samo 1 godinu. Amolova majka plače. Bili smo u kontaktu sa policijom i rodbinom. Išli smo po hramovima i molili se. Išli smo na sajmu svake godine u nadi da ćemo naći našeg sina.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Amolov otac kaže da je ta ista žena došla na sajmu nakon 10 godina. Sada i ona ima dete. Izgubila je dete na sajmu i mi smo ga pronašli. Obavestili smo o tome obezbedjenje. Oni su objavili da je dečak kod njih. Žena je došla i bila srećna što vidi ponovo svog sina. Momci iz obezbedjenja su joj rekli da ona ima sreće. Mi smo joj rekli da smo i mi tu izgubili našeg sina pre 10 godina. Ona je bila šokirana i shvatila o kojoj bebi govorimo. Ispričala nam je sve i izvinula se. Odmah smo otišli u sirotište .

Amolov otac se zahvaljuje Anandi što je usvojila njegovog sina iako je znala da ima hendikep. Sada je dobro zahvaljujući tvojoj brizi. Amolovi roditelji je pitaju da im vrati njihovog Raju. Anandi je šokirana sa očuima punih suza. Ona ih posmatra kako plaču i govori im da ona nije bez srca. Govori da je spremna da im vrati njihovog sina. Svi plaču.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  11 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site