Mn 30.01.2015.,(1806 epizoda), Amol ne pristaje da ode kod bioloških roditelja! - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 30.01.2015.,(1806 epizoda), Amol ne pristaje da ode kod bioloških roditelja!

By  | 

Oni su zahvalni Anandi i insistiraju da vide Amola. Anandi se slaže. Subhadra ide da ga pozove. Anandi ih pita da ostave Amola da prisustvuje ceremoniji davanja imena njenim bebama, a zatim ga uzmu. Oni se slažu.

Kajljani vežba za predstavu. Nirjanin pita Nandua da legne. On objašnjava Kajljani ulogu Panna.Manu takodje leži dole. Kajljani počinje sa glumom.Svi su impresionirani. Jagi joj govori da je zaboravila jedan pasus. Kajljani je napeta. Jagi joj kaže da čita pravilno. K kaže da sutra ide na ceremoniju, a onda će imati predstavu.

Subhadra dovodi Amola. Anandi se priseća kad su ga doveli iz sirotišta. Subhadra govori Amolu da su mu ovi ljudi biološki roditelji. Oni grle Amola i ljube ga. Amol im govori da ga puste. On pita Anandi o čemu se radi. Anandi mu kaže da su mu oni roditelji i da ide sa njima.Amol odbija, govori ti si moja majka i niko više. Anandi plače. Svi gledaju emotivno.

Gledaćete.Kajljani razmišlja o Nanduovim i Jagijevim rečima da pažljivo citira tekst. Razmišlja da će joj se stariji učenici smejati. Napeta je.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site