MN 30.07.2014,Sanci napusta Vivekovu kucu - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 30.07.2014,Sanci napusta Vivekovu kucu

By  | 

Sanci napusta Vivekovu kucuSanci napusta Vivekovu kucu

Epizoda pocinje kako Suman kaze Rakhi da je Vivek rekao Sanci da napusti kucu pre nego sto se on vrati.Govori joj da Vivek ne moze da oprosti Sanci.Rakhi kaze da ce ona razgovarati sa bratom i da je sigurna da je u pitanju neki nesporazum.Saurab je pita sta hoces da kazes,da ja lazem.Rakhi kaze da ga ona vrlo dobro zna.Suman joj kaze da ide u svoju sobu.Sanci se oseca lose.Suman kaze Sanci da Vivek joj to nece moci oprostiti i zaboraviti.Sanci su oci pune suza.Suman se pita kakvo je njeno vaspitanje i vrednost kao zenske osobe.Sanci kaze da je Saurab iza svega i da je stvorio nesporazum izmedju Viveka i nje.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Suman staje na strani svog sina i Sanci optuzuje i dalje.Sanci pita kako da je uveri u svoju nevinost.Suman joj kaze da ide,pre nego sto je ona izbaci iz kuce.Sanci place i napuista kucu.Saurab se zlobno smeska.Roshan kaze da je dobro sto je otisla.Saurab i Suman se smeju.Saurab kaze da je osveta sada zavrsena.Suman kaze da nije jos uvek i da moraju potpuno da je uklone iz Vivekovog zivota.Ona dodaje da moraju da ubede Viveka da se razvede.Sanci hoda ulicom i priseca se Vivekovih reci da ode iz njegove kuce i njegovog zivota.

Razmislja kako nema kuda da ode,vec svojoj kuci.Razmislja kako nije rekla porodici da se Saurab vratio.Razmislja sta sada da radi.Ona odluci da ne sme da im ponovo zada bol i oduci da ostane tiha.Ona odlazi.Neko je posmatra iz auta.

Shivani informise J da je Gaura isla u medicinski kamp.Gaurina majka se ruga J.J kaze da Gauri ima lakse povrede noge,ali za oporavak povreda na licu bice potrebno vreme.Gaurin otac kaze Shivani da Gauri odvedu u drugu bolnicu.J kaze da ne bi trebala da se pomera u ovom stanju.K im kaze da veruju J.Gaurin otac kaze K da je J unistio zivot njegovoj kcerci i da ne moze da mu veruje.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  12 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site