MN,05.11.2013,Sekarovi dobijaju poziv za Jagijev prijem - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN,05.11.2013,Sekarovi dobijaju poziv za Jagijev prijem

By  | 

K zove Dadua,kaze dap rave prijem za J I G I da ih pozivaju.Dadu kaze da ce oni doci I da ce obavestiti Siva I A o tome.Ira kaze da ona misli da ne treba da idu jer ce J I njegova porodica da se osecaju postidjeno zbog njih.Dadu kaze da bi se oni osecali lose iako oni ne odu,pozvani su I stoga trebaju da idu.Menu kaze da ne bi bilo dobro da vode I Sanci tamo.Alok dodaje d ace Sanci mozda ponizavati seljane.Menu kaze d ace ona ostati sa Sanci.Daddu kaze Aloku da ne govori nista o ovome Sanci.

A govori Sivu da Sanci ne zna da oni idu na Jagijev prijem.A kaze da je uplasena sta ako Sanci sazna za to.Siv kaze da Sanci mora da razume zasto to skrivaju od nje.

V I Brazgovaraju tel.o dekoraciji I hrani.K slugama odredjuje posao,ona se igra sa Manuom.Manu se smeje.
Sanci pita gde su svi.Menu kaze da je Mahi u sobi,a ostali su otisli na otvaranje nove skole.Sanci kaze da nju o tome niko nije obavestio.Menu je pita da li joj je nesto potrebno.Sancii dalje razmislja kako je niko nije obavestio o tome.Odlazi u A sobu,pronalazi pozivnicu.Ljuta je.

Pouka//Pokazivati laznu ljubav je lose.Neki ljudi zbog toga ne mogu da iznesu istinu.
Gledacete//Sanci kaze drugaricama da je veoma uznemirena.Sanci je kod drugarica I one joj nude da pije vino.Sanci kaze drugaricama das u svi otisli u Badi Haveli I da I ona treba da ide.Ona gleda zlobno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  40 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site