Moja kćerka - 13. epizoda

Moja kćerka - Kızım

Moja kćerka – 13. epizoda

By  | 

Moja kćerka – 13. epizoda
Ojku sve oduševi tokom predstave u školi. Međutim, pravi šok nastaje kada tokom predstave Ojku treba ležati, ali se zaista više i ne budi. Svi je dozivaju da se probudi, ali mala ne reaguje. Kada ukopčaju da stvar više nije nimalo naivna, prisutni se uspaniče a Demir je prestravljen, zovu hitnu da dođe.
Demir napokon pokazuje emocije i počne da plače u bolnici. Tamo stiže i Asu.
Ojku otvori oči. Demir uđe kod nje, počne da je ljubi zahvalan što je konačno došla sebi. Džandan, koja je celo vreme bila uz Demira kao ogromna podrška, takođe je uz Ojku. Asu govori Ojku da neće dići ruke od nje, nije htela da je ostavi kao bebu. Ojku neće da je ova poljubi.
Asu skuje opasnu zaveru i uspeva da dovede Ojku kod sebe. Džemal u tom momentu ne zna šta će više i kaže maloj da joj Demir nije pravi otac. Ojku se rasplače, optuži ga da je lažov i da je otac nikada ne bi slagao.
Demir pročita u Ojkuinom dnevniku da joj je Džemal rekao da joj nije pravi otac i šokira se. Ojku se probudi i priđe mu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site