Moja kćerka – 15. epizoda

Moja kćerka - Kızım

Moja kćerka – 15. epizoda

By  | 

Moja kćerka – 15. epizoda
Kod Ojku i Demira će se naći nepozvani gost, Mertdžan koji je došao da uči i vežba sa malom Ojku. Demiru se ovo nimalo ne dopada, nema mira dok ovo dvoje uče.
Asu uzme malu Ojku, i dok provode vreme zajedno, veli da stalno ona (Ojku) nju ispituje, danas je njen (Asuin) red da je nešto upita. Ojku se složi, neka slobodno pita. Sa suzama u očima pita malu zašto je ne zove majkom? Ubrzo, Asu sva radosna govori maloj da idu na jedno ludo mesto gde mogu da plešu. Mala se protivi, kasno je, ali je neumoljiva Asu odvodi ispred nekog kluba. Čuvari na vratima insistiraju da ne može ući sa malom, ali Asu je tvrdoglava i kada je oni spreče da uđe, ona slučajno pogura Ojku koja padne na zemlju. Asu opet napadne ove, pa završe u policijskoj stanici.
Između Demira, Ogura, Džemala i Asu dolazi do sukoba. Džemal provocira Demira da je malo uputio Džandan na to ko je on ustvari. Demir poludi na njegove reči i krene da nasrne na njega, Ugur ga obuzda. Izlazi i Džandan koja pita poznaju li se oni. Razočarana krene nazad unutra. Demir pojuri i uhvati je za lakat, ali mu ona besno kaže da nema šta više da priča sa njim. Asu krene da se umeša i isprovocira je, ali Džandan i njoj poruči da začepi, saznala je istinu i za Džemala i svi su oni isti.
Na sudu, sudija upita Ojku da mu iskreno i od srca kaže s kim želi živeti, sa mamom ili sa tatom. Sudija kasnije saopšti odluku da mala pripadne Asu. Demir ne može da veruje da je Ojku rekla da želi ostati sa Asu.
LISTA SVIH EPIZODA je OVDE

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site