Moja kćerka - 22. i 23. epizoda

Moja kćerka - Kızım

Moja kćerka – 22. i 23. epizoda

By  | 


Moja kćerka – 22. i 23. epizoda
22. epizoda
Ojku se i dalje ne seća ničega, dok siroti Demir daje sve od sebe da je podseti ko je. On takođe zajedno sa Ugurom traži načine da otplati bolnički dug. Ukoliko nabavi novac, moći će da nastavi lečenje svoje ćerke.
Nakon testa koji je obavio, Džemal je sada odlučan da uzme Ojku od Demira. Za to se udružuje sa Zejnep koja je vodila računa o Ojku još pre Demira. Smišljaju plan da odvoje malu od Demira. Sa druge strane, u bolnici se već zna za Ojkuinu bolest. Dok je učiteljica podržava, neki roditelji nisu oduševljeni ovom situacijom. Džandan je odlučna da reši ovaj problem.
23. epizoda
Dok Demir pomera nebo i zemlju da pronađe potrebni novac za Ojkuino lečenje, Džemal i Zejnep sprovode svoj plan u delo. Zejnep koristi činjenicu da je mala izgubila pamćenje i dolazi da je pokupi. Ojku se svakako ne seća ničega, a Demir je mora zaštititi od ove.
Džandan i dalje krije od Demira pravu istinu, nakon što joj je Džemal pokazao izveštaj da je Ojkuin otac. Ugur saznaje za celu ovu situaciju i suočava se sa Džemalom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site