Moja kćerka – 3. epizoda

Moja kćerka - Kızım

Moja kćerka – 3. epizoda

By  | 

Moja kćerka – 3. epizoda
Nakon nesreće koju su doživeli, Džandan insistira da se Demir i Ojku vrate kod nje kući, ali Demir po izlasku iz bolnice ima druge planove.
Kao što Demir želi da uradi DNK analizu, takođe je odlučio i da napusti Ojku, siguran da neće moći da vodi računa o njoj kako treba. Kada pokuša da je ostavi i pobegne, Ojku ga ugleda i pita kude ide. Demir joj govori da će na svež vazduh, na šta Ojku odgovara da bude bez brige, neće reći policiji ništa. Demir je pomalo zbunjeno upita šta neće reći. Ojku mu govori da neće reći da je ostavio, žao joj je zbog svojih grešaka. Čak mu pokazuje kuda može pobeći, što njega ostavi u čudu. Za to vreme se Džandan polako navikava da su njih dvoje sada deo njenog života.
Ugur kod Demira dolazi sa novim planom kako da ukradu slike, ali Demir nije spreman da se izloži tolikom riziku. Džandan nailazi u pogrešnom trenutku kada Demir pokušava da ga spreči da ukrade slike.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site