Moja kćerka – 7. i 8. epizoda

Moja kćerka - Kızım

Moja kćerka – 7. i 8. epizoda

By  | 


Moja kćerka – 7. i 8. epizoda
7:
I Demir i Asu su podjednako šokirani nakon dugogodišnjeg susreta. Demir prati Asu i suočava se sa njom. Ilajda je saznala tajnu koju krije Ojku i sada joj zagorčava život u školi. Samo je pitanje vremena kada će tajna biti otkrivena. Doktor Ihsan pronalazi Demira. Ilajdina majka pokuša da skrene pažnju Demiru na ponašanje od Ojku. Međutim, nastaje komična scena kada se i Demir i Ojku obruše na nju. Demir odbrusi ovoj da odlično vodi računa o svojoj ćerki, na šta se Ojku umeša. Ojku nazove Demira ocem.
8: Doktora zanima zašto Ojku ne želi da njen otac sazna za bolest koju ima. Ojku mu otkriva da se mnogo boji da će je otac ostaviti kada sazna istinu. Doktor joj govori da ne mogu od njenog oca kriti tako veliku stvar. Ojku preti da će pobeći ako kaže pravu istinu, pa je neće pronaći ni on ni njen otac. Stiže i Demir kom mala potrči u zagrljaj. Demir prokomentariše da deluje kao da se oprašta od njega. Ojku beži. Kada Demir dođe u školu gde traži od nastavnice da odvede Ojku malo ranije, ova se začudi jer je mislila da je s njim. Demir shvata da je mala otišla, svuda je uplašen traži dok ona seda u autobus. Na kraju Demir ipak pronalazi malu, oboje su emotivni.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sve epizode serije “Moja kćerka” su OVDE

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site