Moja kćerka – od 18. do 21. epizode

Moja kćerka - Kızım

Moja kćerka – od 18. do 21. epizode

By  | 


Moja kćerka – od 18. do 21. epizode
18. epizoda
Demir i Ugur traže nove načine da se ušunjaju i vide Ojku u domu. Džemal i Razor su besni što su im još jednom umakli i prave novi plan.
Kada čuje da će se Džandan udati za Murata kako bi dobila Ojku, Demir konačno smogne hrabrosti da joj prizna šta oseća prema njoj.
19. epizoda
Demir, koji se predao policiji kako bi spasio ćerku iz Džemalovih kandži, razmišlja kako da se izvuče iz ove situacije, ali Džandan mu priskače u pomoć. Ona takođe ne može da izbaci iz glavu ideju da usvoji Ojku, koja je u domu. Na pamet joj padne ideja mnogo bolja od one da se uda za Murata.
Džemal je zadovoljan što su mu uspeli planovi protiv Demira, međutim pronalazi pismo koje mu je Asu ostavila pre nego što je otišla i potresen je.
20. epizoda
Demir i Ojku su ponovo zajedno nakon svih nedaća, a deo njihove male porodice je sada i Džandan. I dok njih troje uživaju u sreći, Džemal se skoro raspao zbog pisma koje mu je Asu ostavila. Asu naime tvrdi da je Ojku zapravo Džemalova ćerka, što Džemala baca u ogromnu sumnju. On reši da kako zna i ume sazna da li je to istina i dolazi do Ojku.
21. epizoda
Pošto njena bolest napreduje, Ojku doživljava najveći napad do sada i gubi pamćenje. To znači da se ona ne seća Demira i da misli da je potpuni stranac, jer joj je sećanje ostalo u vreme kada je živela sa tetkom. Ojku želi da ode kod tetke, a na Demiru je da je ubedi da ostane. Dok se sve ovo dešava, Džemal istražuje koliko su Asuine reči istinite, time rizikujući mnogo toga.
Vlasnik bolnice, Murat, pribegava nemilosrdnom načinu kako bi se osvetio Džandan.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site