Moja kćerka – od 32. do 34. epizode - KRAJ SERIJE!

Moja kćerka - Kızım

Moja kćerka – od 32. do 34. epizode – KRAJ SERIJE!

By  | 

Moja kćerka – od 32. do 34. epizode – KRAJ SERIJE!
32. epizoda
Demir, prerušen u hotelskog radnika, uspeva da ostvari sve svoje planove sa Ugurom. Tu je i Džemal koji je uz Demira. Džandan i Ojku saznaju da je Demir živ, njihovoj sreći nema kraja. Ojku se čudi što svi toliko grle Demira, što im je toliko nedostajao. Svi se malo priberu pošto je mala jedina koja ne zna šta se zbilo.
Murat upita Džandan da li joj je potrebna pomoć, on bi da ostane kraj nje. Džandan mu je zahvalna ali ne želi da nastave dalje.
Pošto nema novca, Demir zaprosi Džandan sa crvenom narukvicom, ta narukvica za njega ima ogromnu, nezamislivu vrednost. On sa Džemalom i ostalima pokreće novi posao.
33. epizoda
Ojku pronalazi kovertu punu novca koju donese kući i sakrije od Džandan, ispod kreveta. Sa Mertom podeli da je pronašla novac u parku. Ubrzo, Demir joj pronalazi novac i zahteva objašnjenje.
Demir, Džemal i Ugur dolaze kod Husejina da traže Sevginu ruku.
Demir od Ojku koja bunca u snu saznaje da je novac pronašla u parku. Omer prijavi Demira da je ukrao taj novac. Iako je Demir nameravao da mu vrati novac, ovaj ga krivi da je lopov.
34. epizoda
Dva velika venčanja se dešavaju u isto vreme, Demir i Džandan, Ugur i Sevgi. Ova dva para se zaklinju sebi na večnu ljubav. Ojku je presrećna što je sa svojom porodicom i najmilijima. Ne izostavlja ni svog druga, Merta. Demir i Džandan se grle sa svojom kćerkom.
KRAJ SERIJE!

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


SVE EPIZODE su OVDE
34. (poslednju epizodu) pogledajte OVDE

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site