Moje ime je Farah - 2. epizoda!

Adım Farah / Moje ime je Farah

Moje ime je Farah – 2. epizoda!

By  | 

Farah još jednom nije mogla izbjeći svoju sudbinu i Tahir hvata nju i njenog sina. Dok joj Ali Galip štedi život za sada, Tahir i ona čekaju na Ali Galipovu odluku. Iako odluka koju je donio o ovoj ženi i njenom sinu koju su mu spasili život, ali su i ugrozili njegovog sina, za sada pruži olakšanje Fatah, ali budućnost je neisvjesna. Tahir se nalazi na raskrsnici zbog njegove odluke. On ispunjava svaku naredbu svog šefa koji se o njemu brine cijeli život, ovaj put nije siguran da može da ispuni tu odluku. Sve više se zbližava sa Farahinim sinom i po prvi put ga dječak uhvati za ruku. Farah je spremna učiniti sve za svog sina, a Tahiru govori da je čudovište. Kako vrijeme prolazi, Mehmet je sve bliže otkrivanju ko je bila žena u Tahirovom autu. Gonul sa druge strane, nije ni svjesna da će uspostaviti blisku vezu sa ubicom svog druga iz djetinjstva.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site