Mrunal Džain – serija “Bandhan”, 159. epizoda

Glumci

Mrunal Džain – serija “Bandhan”, 159. epizoda

By  | 

Prevod: Sinderella. Hvala!

15.07.2015.

Bhao uhvati Meethi za ruku i rece ko sam ja tebi? Ona rece muz. On kaze ne usudjuj se da budes protiv mene. Bhao kaze Pinky daj mi sveze voce. On kaze Meethi da mu izmasira stopala. Dodje neki covek i pokaze nesto. On izlazi napolje. Meethi kaze moramo da oslobodimo Raghava i Sanju-a.
Ona kaze Meethi necemo odustati.
Bhao upita njegovog coveka sta nije u redu? On kaze da se uticaj inekcije(koju su dali Ganeshu) smanjuje. Bhao rece idi,ubij ga. Ja
cu srediti Darpan. Ova prica mora da se zavrsi sad. Covek ode. Suman i madjicionicar prate Bhao-ove ljude. Suman zaustavi auto i kaze gde su otisli?

Ganesh je zarobljen u kavezu. Bhao-ovi ljudi stavljaju benzin na njega. Ganesh se probudi. Suman i ostale zene dodju tamo.
Bhao-ov covek kaze ako krenete napred ubicu vas.
Ganesh ih pogodi.

Pinky pita Meethi da pogledaju napolje. Oni vide da Bhao izlazi negde napolju sa svojim covekom, Meethi kaze ovo je pravi trenutak da oslobodimo Raghava i Sanju-a. Inspektor kaze tvoji roditelji govore da nisi sigurna ovde, premesticemo te u drugi zatvor. Darpan kaze Suman mi nije rekla nista o tome. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!