Mrunal Džain – serija “Bandhan”, 160. epizoda

Glumci

Mrunal Džain – serija “Bandhan”, 160. epizoda

By  | 

Prevod: Sinderella. Hvala!

16.04.2015.

Bhao kaze policajcima oni su pustili brata da pobegne i sad je..pobegla i sestra.(nzm u kom smislu je ova recenica-prim.prev.). Hajde da se zajedno smejemo na ovo. Bhao izvadi pistolj i sve ih upuca. On kaze necu vas postedeti Darpan i Ganesh.
Madjionicar zena kaze mogu da vam ucinim nesto sto ce vam pomoci i doneti ti roditelje. Darpan kaze ne mogu ih cekati. Ona kaze obe ste( misli na Suman i tu zenu) mnogo pomogli, nikada nisam bila bez tebe ali sada moram sama da se krecem napred. Bhao pozove nekoga i kaze zatvorenik i slon su pobegli u sumu. Oni su veoma opasni za stanovnike Dalme. Zatvorenik(Darpan) je ubila inspektora. Ona mora biti uhvacena, ja cu poslati zahtev za bezbednost da ih uhvatim. Bhao izadje iz svog auta. On upita gde je on? Policajac kaze nasi ljudi su ih opkolili. Kada Bhao ode tamo, vidi da je tu osoba u nekoj velik oj torbi. Policajci kazu ona je Darpan. Ona ga izvade, to je inspektor. Bhao rece on nije Darpan. Darpan nije oficir..necu te postedeti Darpan. Suman i Darpan su u autu. Suman rece hajdemo odavde.
Darpan ode u Vishvas Raovu kucu i kaze Vishvas Rao uzeo si moju porodicu od mene, ja cu uzeti moju porodicu od tebe. I da vidimo ko ce me zaustaviti. Na kraju istina ce pobediti. Ona udje unutra sa Suman i ostalim zenama. Neki covek kaze stanite i uperi pistolj u njih. Dodje Ganesh i gurne ga. Darpan rece hvala Ganesh ti su uvek tu za mene. Sada me slusaj, mi cemo uci unutra da ih sve izvucemo, do tada ostani ovde i nemoj dopustiti da neko udje. Pobrini se za to, Ganesh klimne glavom.
Darpan udje, i oslobodi Raghava on kaze ko si ti? Rekao sam ti da se drzis podalje od ovoga. Video sam Darpan, ti nisi Darpan. Darpan kaze “Shaku sa ri”. On se priseca kako su ga unistili. Darpan kaze mi smo joj unistili sari…raghav rece i plesali na njega. Darpan kaze i obecali smo da necemo reci nikome. Raghav rece Darpan…Darpan ga zagrli. Sanju rece Raghav trebamo pobeci odavde. Darpan rece da, pre sto neko dodje. Oni izadju. Meethi dodje i kaze sta ova lazna Darpan radi ovde? Raghav rece ona je prava Darpan. Ona je rizkirala svoj zivot da nas spasi. Meethi zagrli Darpan, poljubi je u celo. Meethi kaze hajdemo odavde. Bhao dolazi vikajuci, Darpan ako zelis da spasis brata izadji napolje. Darpan je sokirana.

Najava: Darpan kaze sva vrata su zakljucana, niko ne moze da izadje napolje. On kaze zaglavila si se u mojoj igri. Darpan rece: ne, ti si se zaglavio u mojoj igri. Darpan dolazi sa vatrom.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!