Naagin 3 - 100. ep. - Vikrant umire!

Indijske Serije

Naagin 3 – 100. ep. – Vikrant umire!

By  | 

Prevod: Sebastijan. Hvala. 😀
Sumitra, Rohini, Alek i Tamsi su se udružili. Zaustave Belu, prete joj. Bela ih podseti da je ona Naagrani i dalje, puno je moćnija od njih četvoro zajedno. Ovi joj prete, neka ukloni kletvu sa Naagmani, inače će nauditi njenima. Bela misli da mora da spasi Mahira i njegove, gurne ih i potrči. Sumitra pokuša da je zaustavi, Bela je ujede i pobegne. Dođe u vilu i traži Mahira i njegove prisećajući se šta su ovi rekli da će nauditi. Bela se uveri da su Mahir i njegovi dobro, ali onda se seti svojih i brzo ode svojoj kući. Zatekne njenog oca u krvlju koji je već ubijen, i majku kako je teško povređena i na samrti. Njena majka joj kaže da učini ono po šta se vratila, zatim umre. Bela neutešno plače. Sumitra, Rohini, Alek i Tamsi se opet stvore tu i slade njenom nesrećom. Sumitra se podsmeva, Bela je više mislila na svekra i svekrvu i zaboravila na svoje. Bela gurne Tamsi i uhvati Sumtru za vrat. Veli da su poludeli što misle da će ih poštedeti nakon što su joj ubili roditelje. Navede sve Sumitrine zločine, kako nije znala da bude ništa čak ni svojim najrođenijima… Tamsi izgovara neke mantre, oči joj pocrne i ona dune neki dim na Belu i obori je. Paklena četvorka pobegne odatle. Napolju, Tamsi i Sumitra se kriju na istom mestu, iza nekog drveta. Sumitra veli da nije luda da se suočava sa Belom koja je poludela od bola, a Tamsi veli da su joj moći ekstremno oslabile otkako ju je Bela ujela, polako ih vraća.. Bela se pojavi pred njima. Viš dođe, kaže Beli da je Mahir u jako lošem stanju. Ove dve govore da su samo traćile njeno vreme i smeju se…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site