Naagin 3- 101. ep. - Mahir se prisetio svega, Bela je na tragu Šivangine tajne!

Indijske Serije

Naagin 3- 101. ep. – Mahir se prisetio svega, Bela je na tragu Šivangine tajne!

By  | 

Viš joj govori da je neće napustiti sada ni da joj to traži, neka pogleda šta je pronašla u palati. Bela joj ispriča za Ritikov i Rokijev film. Viš onda kaže da one moraju da se pojave na toj premijeri. Mahir je sa svojom porodicom. Zamoli ih da idu na adresu koju je poslao u poruci Mohitu, tu nije bezbedno za njih. Ne smeju nikome ništa da govore, a posebno ne DM (Sumitri). Neka povedu Taniyu sa sobom, zvao im je i taksi. Obeća im da će Šravani biti sa njim. Dođe na prozor i ugleda Belu. Stvori se kod nje i uhvati je za ruku nežno: “Od prvog dana, otkako sam te video, znao sam da ima nečega… (Ona kaže da je on njen Mahir) A ti si moja Bela. Svega sam se setio.” Bela mu otkrije da su izgubili Vikranta, upozori ga da ništa ne govori Taniyi, ona je zapravo mračna sila. Taniya je zapravo Tamsi koja ih je razdvojila i ubila. Mahir veli da su Sumitra i njeni saučesnici jednu stvar dobro učinili – uticali da se njih dvoje sretnu. Ali, ona nije kao njegova Bela. Bela pita kako to? On je privuče sebi pa kaže da je pogrešio, ona i jeste kao njegova Bela, ona koja je slatko-stidljiva na svaki njegov dodir, ona zbog koje srce počne da mu kuca jače… Bela kaže da se ni on nije mnogo promenio, pocrveni kada ga poljubi u obraz. Zagrle se i izjave ljubav jedno drugom. Ona kaže da mora na neku zabavu sa Viš. Mahir ne želi da je pusti da ide sama. Bela ipak pristane da odu zajedno tamo… Na čuvenoj premijeri, intervjuišu Rokija, kakav je osećaj od biznismena postati producent? On pita novinarku šta bi da popije, viski, rum, ili njega? Pojavi se i Ritik i veli novinarki da će joj na sve odgovoriti kada budu sami. Zavitlava Rokija da mu je tast. Roki ga pita hoće li ostati zauvek mladi, a kada Ritik potvrdi, smeju se kao ludi. Na toj premijeri stignu i Bela, te i Viš koja glumi biznismenku, prokomentariše da ju je kobajagi otac poslao na pogrešnu zabavu. Nisu joj potrebna nikakva poslovna povezivanja. Bela isto glumi, namerno kaže da njeni poslovni dogovori počinju na sumi od 100 krora. Ritik i Roki su čuli sve ovo i sada bi da sklope poslovni dogovor sa njom. Ritik priđe Beli, a Roki Viš, svaki pojedinačno pita šta bi dama htela da popije. Bela veli da ona ne pije dok radi. Slažu Ritika i Rokija da je Viš veoma imućna, a da je ona (Bela) njena asistentkinja, a Viš bi navodno da proširi svoj biznis.
Najava: Šivangi spasi Belu i govori joj da njihov motiv ne bi trebalo da je samo osveta, već i promena.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site