Naagin 3 – 21. ep. – Mahir umire?!

Indijske Serije

Naagin 3 – 21. ep. – Mahir umire?!

By  | 

Mahir umire?!

Vish kaže da je ona nevina i doda možda. ACP kaže da i on misli tako. Vish pita šta onda. Vish mu priđe bliže i kaže da on ne izgleda kao nevinašce gledajući po licu i izgleda kao da krade srca. Ne pamti joj ime, ali sladak je i treba da budu prijatelji. ACP kaže da nije loše, odgovoriće joj kad se vrati. Vish je uznemirena i kaže da bi ga ubila da joj Bela nije obećala.
Bela kaže Pavitri da će doneti vodu. Anu kaže da će ona doneti. Pavitra kaže da će joj pogledati ruku za 2 minuta. Bela kaže da ne želi to i pomisli kako će biti mrtva za 2 minuta. Pavitra kaže da će joj pogledati ruku, ali Bela viče i kaže da ne želi da pokaže ruku. Viče. Anu kaže da će sad svi znati da ona nije čovek. Sumitra pokuša da je ubedi, ali Bela kaže da je sujeverma u vezi nečega i ode u svoju sobu. Anu kaže da Bela krije nešto. Andy kaže da je i on siguran da ona krije nešto od njih. Sumitra pogleda.
Bela dođe u sobu i moli Boga da joj da snagu da ispuni svoj zadatak. Razmišlja kako mora da požuri. Dođe u sobu i vidi Mahira kako radi na laptopu. Pojave joj se krljušti na koži. Uzme lek i seti se reči Naag gurua. Mahir joj kaže da je to bezbedno za bebu, može da popije. Ona uzme njegov poklon. On kaže da je pročitao da treba da nosi takvu odeću. Ona pita kad se ugojila. Mahir kaže da nije, biće joj prijatno i udobno u tome. Bela kaže kad se ugoji. Mahir joj kaže da uvek sija. Ona ga pita zašto je uvek dobar prema njoj čak i ako se ona ružno ponaša prema njemu, nervira ga i povređuje. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site