Naagin 3 – 22. ep. – Bela pronalazi naagmani!

Indijske Serije

Naagin 3 – 22. ep. – Bela pronalazi naagmani!

By  | 

Bela pronalazi naagmani!

Bela razmišlja o rečima svoje mame i razmišlja kako je Mahirovo poglavlje gotovo, neka ne misli o tome, neka misli o traženju Naagmani-ja. Zatvori oči i ugleda gde je Naagmani. Siđe niz stepenice i pogleda vazu. Ona ugleda istu kuću i pita se kako je Naagmani dospeo tu. ACP dođe i pozdravi je. Bela kaže da ima nekog važnog posla. ACP kaže da i on ima važnog posla, zato je i došao. Bela se seti reči Naag gurua i pogleda pomračenje meseca. ACP kaže da izgleda da je zanima astronomija.
Vish razmišlja da upozori Belu na ACP-a. Dolaze policajci. Vish se pretvori u zmiju i sakrije se. Čuje policajce kako pričaju i govore da je ACP unutra. Vish vidi ime policajca i glasom komesara im kaže da odu na mesto nesreće bitnih ljudi. Kaže im da povedu i ACP-a.
ACP pokuša da priča sa Belom. Bela mu kaže da pobegne. Policajci dođu tu. Bela beži. ACP trči za njom. Policajac pokuša da ispriča za komesara. ACP kaže da moraju da uhvate tu devojku.
Bela opet zatvori oči i dođe do sobe koju je videla. Ona ugasi svetlo.
ACP dođe i kaže da zna da je tu, neka dođe. Bela dođe i vidi da je put zatvoren. Ona ugleda pomračenje meseca i opet zatvori oči. Vidi slike u palate. Pomisli da je Naagmani u palati, pita se ko bi mogao biti lopov. Pretvori se u zmiju i ode u palatu. ACP dođe tu i vidi da je ona već otišla.
Bela dođe u palatu i razmišlja da potraži Naagmani. Priđe majčinoj slici i razmišlja da Naagmani nije tu. Zatvori oči i moli Shiv ji-a da joj pomogne da pronađe Naagmani. Ona dođe do tajne strane palate i razmišlja da nikad nije videla tu stranu. Ugleda majčinu sliku tu i pomisli da je Naagmani tu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site