Naagin 3 – 32. ep. – Bela planira da kaže Mahiru istinu, Yuvi se pojavi!

Indijske Serije

Naagin 3 – 32. ep. – Bela planira da kaže Mahiru istinu, Yuvi se pojavi!

By  | 

Bela planira da kaže Mahiru istinu, Yuvi se pojavi!

Bela ubije Shaana/Shahnawaza i njegovo telo nestane. Mahir sa ACP-om traži Belu. ACP kaže da kad reši ovo, saznaće i šta njegova porodica planira. Mahir predloži da prvo pronađu Belu pa će se onda svađati. Bela pita Vish je li ljuta što joj je ubila ljubav, Shahnawaz je bio šarmer-zmija a oni samo znaju da koriste nagin, trebalo bi da zna to pošto je i ona nagin. Ako želi da se bori sa njom, može. Vish klekne i izvini se Beli. One čuju Mahirov i ACP-ov glas i vrate se u ljudski oblik i počnu da šetaju pričajući. Mahir i ACP ih pitaju da li su dobro. Bela potvrdi, Shahnawaz je zaustavio auto, one su izašle i pobegle u suprotnim smerovima, Shahnawaz se uplašio i pobegao. Mahir kaže da će ACP da uhvati Shahnawaza. ACP kaže da niko ne može da pobegne od njega. Mahir zahvali Beli što je spasila sve. Bela kaže da je on spasio nju. Mahir kaže da je ona imala ogromnu snagu volje pa Shahnawaz nije uspeo da je hipnotiše, spasila je majku na vreme. Oni se pogledaju. U pozadini se čuje pesma “O Sohniye..tera mera saath..”.
Oni se vrate kući. Mahir pokuša da spava na kauču. Bela kaže da ne bi trebao. On pita da li će ona da spava na kauču. Ona kaže da niko neće. Mahir kaže da pre nego što ona počne, on nema mnogo strpljenja i želi ubrzo da zaspi. Ona nastavlja da priča dok on spava na kauču. Ona razmišlja da mora da sazna šta se desilo. Ode da se vidi sa svojim guruom/babom.
Baba joj kaže da je ona u dilemi da li da prati dužnost ili srce. Bela kaže da ne zna zašto pokušava da spasi Mahira koji je ubio Vikranta, ona je bila emotivno povezana sa Vikrantom, a ne sa Mahirom, on je njen lažni muž, zašto spašava lošeg čoveka. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site